Солі фульвокислот | 90 | г/л |
Солі гумінових кислот | 80 | г/л |
Амінокислоти | 70 | г/л |
N (азот органічних сполук) | 25 | г/л |
K₂O (калій органічних сполук) | 20 | г/л |
рН | 8–9 | од. |
зернові, технічні, олійні | 0,8 | л/т |
*2–4 обробки за сезон, у баковій суміші з добривами, ЗЗР або самостійно
зернові, зернобобові | 0,4–0,5 | л/га |
кукурудза, ріпак, соняшник, цукр. буряки | 0,4–0,5 | л/га |
овочеві | 0,4–0,6 | л/га |
*2–4 обробки за сезон, у баковій суміші з добривами, ЗЗР або самостійно
овочеві | 0,5 | л / 1 м куб. води |
*2–4 обробки за сезон, у баковій суміші з добривами, ЗЗР або самостійно
всі кульури | 0,5–1,5 | л/га |
*2–4 обробки за сезон, у баковій суміші з добривами, ЗЗР або самостійно
*2–4 обробки за сезон, у баковій суміші з добривами, ЗЗР або самостійно
FULVIT® Баланс – це не лише адаптогенний засіб, що мінімізує негативний вплив різноманітних стрес-факторів на сільськогосподарські культури та підвищує природній імунітет, а ще й сильний регулятор росту. Адже потрапляючи в рослину, під дією компонентів продукту, відбувається активація як захисних функцій, так й ферментативної активності усіх клітин. Запускаються механізми, що призводять до їх росту, зміни фізико-хімічних властивостей протоплазми й інтенсифікації обміну речовин.
В цілому FULVIT® Баланс дозволяє підвищити кількісні показники врожаю та його якість завдяки формуванню вегетативної маси та кореневої системи, збільшенню виходу сухої речовини. Адже його компоненти допомагають рослинам краще поглинати воду, поживні речовини та кисень, а потім транспортувати асимілянти. Прискорення дихання, під дією добрива, інтенсифікує поділ клітин, фотосинтез й синтез білків, що має прямий вплив на продуктивність рослин.